Företaget

Ett fullserviceföretag inom mötes- och upplevelsebranschen.

Event & Konferens erbjuder professionell hjälp till konferensbokare och eventarrangörer på företag. Förutom kostnadsfri bokningsservice kan ni få idéer till ert företagsevent och ta reda på nyheter inom branschen. Personlig omtanke samt ett brett urval av tjänster ger oss nöjda och återkommande kunder.

Event & Konferens startade sin verksamhet i slutet av 80-talet och var bland annat ansvariga för invigningen av Nacka Strands Mäss och Kongresshallar. Idag arbetar vi med Eventproduktion, Bokningsservice, Mässor och Incentive grupper.

Vision

Att jobba inom event- och konferensbranschen ställer höga krav på verksamheten likväl personalen. Genom att vara på framkanten, vara uppdaterad på nyheter inom branschen strävar vi efter att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Vår vision är att leverera en upplevelse till slutkunden genom att utveckla och effektivisera kundens möten och arrangemang, samt skapa mervärde.

Affärsidé

Event & Konferens erbjuder kunder en total service inom mötes och upplevelse området. Vi arrangerar möten och producerar events som engagerar, informerar och underhåller.

Vi erbjuder hjälp inom följande områden: